Zentralafrika, Ostafrika & südliches Afrika / Central, East & southern Africa Bwana Mitch's Safari-Shop:
Bildbände über Essen & Trinken in Afrika
Coffee Table Books on Food & Beverage in Africa
Bwana Mitch Zu Bwana Mitch's Startseite / To Bwana Mitch's start page
Safari-Portal
Sie befinden sich hier / You are here Safari-Shop
Safari Now!
SafariCards
Virtuelle Safari
Sie befinden sich hier:
Sie befinden sich hier / You are here
Zu Bwana Mitch's Startseite / To Bwana Mitch's start page  : Shop : Katalog : Bildbände :
Essen & Trinken   1  2  3  4
Zum Übersetzer / To translatorZum Wechselkursrechner / To currency converterZur Suche auf Bwana Mitch's Safari-Seiten / To Search on Bwana Mitch's Safari PagesZur Safari-Shop Hilfe / To Safari Shop Help Desk
Zum Ende der Seite / To bottom of page
Anzeige
Kostenlose Werbung bei Bwana Mitch! / Free advertising at Bwana Mitch!
Bildbände über Essen & Trinken in Afrika (1)
Bitte beachten Sie auch Bwana Mitch's persönliche Shop-Empfehlungen: Getränke aus Zentralafrika, Ostafrika & dem südlichen Afrika.
   nächste Seite  Zur nächsten Seite / To next page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
Africa Uncorked
Travels in Extreme Wine Territory
von John Platter & Erica Platter, Vorwort von Hugh Johnson
Gebundene Ausgabe, 288 Seiten, Farbfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKyle Cathie (UK), Oktober 2002, ISBN 1-85626-440-8
Verleger: "The Platters have topped the South African best-seller lists for more than twenty years with their phenomenally successful wine guide known simply as Platter. With a foreword by Hugh Johnson, Africa Uncorked is a unique safari through a dozen wine-producing countries. Sniffing, spitting and swallowing their way through Africa from top to toe, the Platters follow the wine trail from Ethiopia, Egypt, Algeria, Tunisia and Morocco through Kenya and Tanzania, right down to Zimbabwe, South Africa, Madagascar, Reunion and Mauritius. Turning off the beaten track, Africa Uncorked carves out its own quirky road, illuminating fascinating wines, food, people and places along the way. John and Erica Platter made brilliant (as well as far from brilliant) wine discoveries, stumbled across extraordinary and virtually unknown historical sites, met the most illuminating characters, visited areas which have been no-go zones for foreigners for decades and seen a country's past and future reflected in a glass. This amazing journey is graphically captured in Africa Uncorked: the most original wine book to be published in years."
Bezugsquellen / Where to buy Out-of-Print! Dieses Buch wird vom Herausgeber nicht mehr geliefert!
Suchen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.com (Kanada) oder deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.de (Deutschland).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
Africa Uncorked (Reissue)
Travels in Extreme Wine Territory
von John Platter & Erica Platter, Vorwort von Hugh Johnson
Paperback, Wiederauflage, 288 Seiten, Farbfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKyle Cathie (UK), September 2004, ISBN 1-85626-519-6
Bezugsquellen / Where to buy Kaufen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAmazon.co.uk (Großbritannien), deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAmazon.de (Deutschland) oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKalahari.net (Südafrika). Oder erstellen Sie eine Online-Recherche für Bezugsquellen und Preisvergleich bei deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websitePreisTester (Deutschland), Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKelkoo UK oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAddALL (USA).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page

The African Kitchen
A Day in the Life of a Safari Chef
von Josie Stow (Text) & Jan Baldwin (Fotos)
Gebundene Ausgabe, 144 Seiten, 220 Farb- & Schwarzweißfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteConran Octopus (UK), Oktober 1999, ISBN 1-84091-056-9
Synopsis: "Africa is synonymous with adventure - a land of wild animals, colorful traditions and natural splendor. The African Kitchen is a culinary and visual feast, a food lover's tour of this fascinating continent. Chef Josie Stow here combines the thrill of the safari with the excitement of pan-African cooking. She uses today's most popular ingredients in exciting combinations with recipes for all occasions. Whether you are looking for a quick lunch or leisurely supper, breakfast or snack dishes, new ideas for the barbecue or recipes for a lavish dinner party, The African Kitchen will provide inspiration and enjoyment."
Informationen zum Fotografen erhalten Sie bei Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteJan Baldwin Photography.
Bezugsquellen / Where to buy Out-of-Print! Dieses Buch wird vom Herausgeber nicht mehr geliefert!
Suchen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.com (Kanada) oder deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.de (Deutschland).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
The Collection Cookbook
von Liz McGrath (Text) & Craig Fraser (Fotos)
Gebundene Ausgabe, 188 Seiten, 120 Farbfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteStruik Publishers (Südafrika), Oktober 2003, ISBN 1-86872-842-0
Verleger: "There are three hotels represented in The Collection Cookbook by Liz McGrath, each having its own clearly defined style. Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteThe Plettenberg in Plettenberg Bay has its unsurpassed view across Formosa Bay, Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteThe Cellars-Hohenhort in Constantia, Cape Town has its acres of verdant gardens, and Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteThe Marine in Hermanus has the world's best land-based whale-watching. What they do have in common, however, is their quest for excellence, which is reflected in their exquisitely prepared and presented menus. There are five restaurants within Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteThe Collection, each with a top chef at the helm. This book is divided into three sections - one for each hotel - and features a selection of each restaurant's delectable dishes, expertly prepared and plated, and beautifully photographed. This book is Winner in the English, Rest of the World - Best Easy Recipes Book category and received a Special Award in Best Culinary Professional category at the Gourmand World Cookbook Awards 2003."
Informationen zur Autorin erhalten Sie bei Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteThe Collection by Liz McGrath.
Bezugsquellen / Where to buy Kaufen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAmazon.com (USA) oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKalahari.net (Südafrika). Oder erstellen Sie eine Online-Recherche für Bezugsquellen und Preisvergleich bei deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websitePreisTester (Deutschland), Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKelkoo UK oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAddALL (USA).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
The Complete South African Cookbook (Reissue)
von Magdeleen van Wyk
Paperback, Wiederauflage, 192 Seiten, Farbfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteStruik Publishers (Südafrika), Mai 2002, ISBN 1-86872-746-7
Verleger: "First published in 1980 and completely revised in 1990, The Complete South African Cookbook has been updated to suit the modern cook, but still includes many old favourites, such as bobotie and Cape brandy pudding. Microwave instructions and hints appear throughout the book. In addition, you will find everything you need to know about the preparation of food, advice on storing and freezing, step-to-step guides to basic cooking methods, and many useful short cuts and serving suggestions. Although this is the perfect cook for a beginner, it is also an indispensable reference for the more experienced cook, offering more than 650 basic and easy-to-prepare recipes along with many tempting variations. There is a wonderful selection of hors d'oeuvres, soups, fish and seafood, meat, poultry and game, as well as sauces, vegetables and vegetarian fare, salads and dressings, egg and cheese dishes, desserts, cakes, breads and pastries, confectioneries, and preserves. Each recipe is accompanied by useful information including kilojoule count per portion and suitability for freezing."
Bezugsquellen / Where to buy Kaufen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partner Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKalahari.net (Südafrika). Oder erstellen Sie eine Online-Recherche für mögliche andere Bezugsquellen bei deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websitePreisTester (Deutschland), Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKelkoo UK oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAddALL (USA).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
Constantia Uitsig: The Cookbook
von Gail Jennings
Gebundene Ausgabe, 160 Seiten, Farbfotos
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteStruik Publishers (Südafrika), September 2000, ISBN 1-86872-445-X
Verleger: "The broad winelands of Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteConstantia Uitsig spread along the foothills of the Constantiaberg [near Cape Town] and reach right up to the forest belt and date back to 1796. Bought by the McCay's in 1988, the farm has been restored to its former glory and now boasts three restaurants, two of which are award-winners, a private cricket oval, 16 luxurious cottages, and a wine shop. Constantia Uitsig: The Cookbook offers a glimpse of this historic wine farm but the majority of the book is devoted to recipes from the exclusive Constantia Uitsig Restaurant which serves Mediterranean food with a South African twist in the original manor house; La Colombe, in which Provinçal cuisine is served in a relaxed atmosphere, and the Spaanschemat River Cafè. This book will appeal to food lovers - both locals and tourists - everywhere. A beautiful souvenir of the Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteConstantia Uitsig wine farm for tourists and resident South Africans."
Bezugsquellen / Where to buy Kaufen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAmazon.com (USA), Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAmazon.co.uk (Großbritannien) oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKalahari.net (Südafrika). Oder erstellen Sie eine Online-Recherche für Bezugsquellen und Preisvergleich bei deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websitePreisTester (Deutschland), Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteKelkoo UK oder Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAddALL (USA).
Zum Ende der Seite / To bottom of page Zum Anfang der Seite / To top of page
Klicken Sie hier, um eine Vergrößerung zu sehen / Click here to view an enlargement
Cooking from Cape to Cairo
A Taste of Africa
von Dorah Sitole & Redaktion von True Love Magazine
Gebundene Ausgabe, 144 Seiten, Farbfotos, 160 Rezepte
Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteSunbird Publishers (Südafrika), August 1999, ISBN 0-624-03817-3
Verleger: "Palates weary of pasta are turning to Africa, which is about to become the next craze in the kitchen. Cooking from Cape to Cairo is the culinary tour of 17 African destinations: From Egypt and Ghana to Morocco, Malawi, and Mozambique and Kenya. Four diverse South African regions are also included: KwaZulu-Natal, Venda, Transkei and the Western Cape, where local cooks share their recipes with Dorah Sithole."
Bezugsquellen / Where to buy Out-of-Print! Dieses Buch wird vom Herausgeber nicht mehr geliefert!
Suchen Sie dieses Buch bei Bwana Mitch's Partnern Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.com (Kanada) oder deutschsprachige Website / German-spoken website Neues Fenster öffnen & Seite von anderer Website laden / Open new window & load page from other websiteAbebooks.de (Deutschland).
   nächste Seite  Zur nächsten Seite / To next page

Sie kennen noch einen guten Titel, der hier fehlt, oder einen Verweis zu einem Verlag oder Autor? Oder Sie haben auf dieser Seite einen Fehler entdeckt, z.B. einen nicht mehr lieferbarer Titel oder einen "toten" Verweis? Sagen Sie es Bwana Mitch! Helfen Sie mit, diesen Einkaufsführer zu einer wertvollen Informationsquelle für alle Safari-Enthusiasten zu machen!

For English-speaking visitors You know any other good title that is missing here, or a link to a publisher or author? Or you've found an error on this page, e.g. a no more available title or a "dead" link? Tell it to Bwana Mitch! Please help making this shopping guide a valuable resource for all safari enthusiasts!
Zum Anfang der Seite / To top of page
Zu Bwana Mitch's Startseite / To Bwana Mitch's start page  : Shop : Katalog : Bildbände :
Essen & Trinken   1  2  3  4
Zum Übersetzer / To translatorZum Wechselkursrechner / To currency converterZur Suche auf Bwana Mitch's Safari-Seiten / To Search on Bwana Mitch's Safari PagesZur Safari-Shop Hilfe / To Safari Shop Help Desk
Sie befinden sich hier:
Sie befinden sich hier / You are here
Copyright © 2000-2008 Walter Mitch Podszuck. Alle Rechte vorbehalten.  NutzungsbedingungenImpressum.
Alle Angaben zu Produkten und Bezugsquellen ohne Gewähr.
Anregungen, Fragen, Lob und Tadel an Bwana Mitch sind immer willkommen.
Seite zuletzt bearbeitet am 06.02.2008. Externe Verweise zuletzt geprüft am 01.02.2008.
Sie sind Besucher Nummer auf Bwana Mitch's Safari-Seiten.